Lov... typ?

Tja!

Nu har ju det såkallade jullovet börjat. Tydligen så är det meningen att man ska vara jippihej jätteglad över det, men är jag det? NEJ! Bara för att jag får ynka 3 veckors ledighet betyder det inte att jag blir på bättre humör, tvärtom så får man fet ångest över att dagarna rinner iväg och man inte gör något annat än dricker kaffe och äter sig JÄVLIGT fet på julmat. Men nu ska vi inte leka negativa, jag SKA ha ut det bästa av denna ledighet!

När det är jul går man upp i vikt, ingenting vi kan förneka. (även jag! 2 kilo sen november började. känns ju JÄTTE bra.)
Jag mår illa för jag har varit på julbord idag, däääär vart det 10 kilo till. SCORE!

Nu ska jag sova som fan. Imorgon ska jag och Elin gå på julmarknad på skansen, nedrans häftigt ska det bli.


Godnatt för fan!
//Ellson


IDOL

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KEVIN VANN!

Jag och min käraste bästa vän Elin har suttit här med nacho chips och cheese dip och varit SJUKT nervösa, och det slutade som vi ville. Fy fan va grym han är :)


Han förtjänade det mer än någon av dom andra tycker jag, vad tycker ni?


Ikväll har vi som sagt bara chillat. Ätit mat (carbonara crush!) och haft mysigt. Imorgon ska vi gå upp SJUKT tidigt, närmare bestämt klockan 06.30 eftersom det är lucia och vi ska kolla på luciafirandet på tv. Glögg och lussebullar blir det till frukost också, myyyyysigt! Imorgon kväll ska vi ut på kalas, det blir häftigt som fan.

Nu ska vi kolla någon ball film, keep it cheap idioter!

//Ellson <3


Klackarna i taket!

Ja Precis, klackarna i taket eftersom helgen är på ingång!

Och vad ska jag hitta på då? ööööh.....KALASA! På lördag iallafall. Imorgon ska jag och min käre vän e1 sitta hemma hos mig och chilla sjukt galet, laga jävligt god mat och glo på idol finalen. Mysigt? Ja som fan. Sen på lördag blir det spårad utgång men vi vet inte vart än, den som lever får se.


Jag kom på att det är jävligt trist att vara anonym när man bloggar. Så nu ska jag inte va det längre:



Fortfarande lite halv anonym, men det är ju det som är grejen!
Nej nu jävlar ska jag klä på mig och göra något vettigt med mitt liv (nej jag är inte naken...)


Fred ut!
//Ellson<3


Härliga måndag

Hej era jävlar!

Idag är det måndag och det suger, TYP?! Jag sitter här med tre söta mongon (även dom hemliga) och umgås lite. Ikväll kommer det ett väldigt agressivt inlägg om mina åsikter, så stay tuned:)

Peace över and out!
//Kungen<3



P.S. Naken chillar, bara så ni vet.

Häftig lördag

YO!

Idag är det lördah och det är näjz. Ikväll ska jag ut på farligheter med en hemlig vän (lika hemlig som jag, höhö). Tänkte passa på att berätta att denna blogg kommer innehålla väldigt mycket starka åsikter eftersom jag som skriver har väldans svårt att hålla inne med vad jag tycker. Jag kommer att hålla min identitet väldigt hemlig, för då kan jag skriva exakt vad jag vill:) HAHA! Nu ska jag ta mitt sunda förnuft till fånga och faktiskt gå ut och köpa något att äta till middag. Senare bär det alltså av utåt!

Peace over and out <3
//Kungen

Min favoritlåt: Aerosmith - Dude looks like a lady, nu vet ni det!

RANDOM

Ge mig en pizza säger jag bara.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0